avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Ce pedepse se aplica daca cineva iti foloseste ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Ce pedepse se aplica daca cineva iti foloseste imaginea pentru scopuri "rele"?

Daca o persoana iti foloseste imaginea pentru a castiga bani din ea sau ca sa te denigreze, iar tu esti o persoana privata si doresti sa iti mentii statusul - de anonimat. Ce pedepse se pot aplica prin lege? Multumesc!!

Alte discuții în legătură

Abuz prin site de socializare Georgian2all Georgian2all Buna seara. Supun atentiei dumneavoastre o problema ivita in urma postarii unei fotografii, cat se poate de decenta, pe un site de socializare. Fotografia in ... (vezi toată discuția)
Denigrare,folosirea numelui,pozelor private,mesajelor private ... Violeta4724 Violeta4724 Denigrare,folosirea numelui,pozelor private,mesajelor private fără acordul meu!!! Bună ziua tuturor am nevoie de îndrumare privind hărțuire mea în ... (vezi toată discuția)
Fotografierea/filmarea persoanelor pe domeniul public thao thao Buna ziua. Doresc sa stiu daca pot fotografia/filma adulti sau copii pe domeniul public . Ce lege reglementeaza acest lucru? Va multumesc (vezi toată discuția)