avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Denigrare,folosirea numelui,pozelor private,mesajelor ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Denigrare,folosirea numelui,pozelor private,mesajelor private ...

Denigrare,folosirea numelui,pozelor private,mesajelor private fără acordul meu!!!
Bună ziua tuturor am nevoie de îndrumare privind hărțuire mea în online.pe o anumita platforma de socializare o persoana face livuri zilnice despre o anumita emisiune TV,în livuri jigneste,amenință,acuza fără a avea dovezi,și încearcă sa intimideze pe oricine îndrăznește sa nu fie deacord cu ea!amenință cu dezvăluiri de poze personale,mesaje personale țin sa menționez ca eu nu sunt persoana publica,și simt un oarecare bullyng de denigrare asupra mea doar ptr ca ea dorește sa fie guru livurilor care promovează anumiți concurenti din aceea emisiune TV.intrebare exista termeni legali prin care sa fie oprita sa se folosească de numele,pozele mele mesajele mele pe livurile ei ?mulțumesc anticipat sper sa găsesc o rezolvare la voi
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 13:51, 2 Februarie 2024
Da, aveți dreptul la propria imagine și la viață privată. Dacă dețineți probe, puteți solicita daune morale în instanță.
Varianta este un proces civil prin care se pot obține daune morale ,încetarea faptelor ilicite etcetc.Important este sa salvați postarile respective sa facă referire la dvs nemijlocit nu la modul general blonda din Str x ..Mergeți la un av e un proces care necesita dovedirea unui prejudiciu tb administrat un probatoriu nu merge cu modele ..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Denigrare si amenintari pe retelele de socializare! un sfat va ... Cristi49 Cristi49 Denigrare si amenintari pe retelele de socializare! Un sfat va rog? Buna ziua, numele meu este S. C. , in prezent sunt in divort cu sotia mea cu copil minor ... (vezi toată discuția)
Buna ziua un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. ... camelian camelian Buna ziua Un individ ma urmareste de aproximativ 6 luni de zile. Pe strada, in zona in care locuiesc. Ma amenintat cu un cutit din masina lui proprie. Am ... (vezi toată discuția)