avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 872 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Avocati
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Avocati

Buna seara,

As dori sa va rog sa imi comunicati numele unor avocati foarte buni, cei mai buni indiferent de costuri, in materie de penal.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 19:33, 14 Ianuarie 2015
:rtfm:Interventie moderator
Avand in vedere pct.2.6 din Regulament aveti posibilitatea :
1.- sa consultati Catalogul Consultantilor , iar daca optati pentru aceasta varianta, puteti lua legatura cu unul dintre avocati prin intermediul mesageriei private sau utilizand datele de contact din profilul acestora
www.avocatnet.ro/content/con...
sau
2.- sa apelati la Bursa de Servicii Avocatnet.ro
www.avocatnet.ro/content/bc
Pct.2.6 din Regulament
In forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.
Pentru acest motiv topicul se va inchide.
Multumesc pentru intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recomandare avocat in domeniul imobiliar pavlovici pavlovici Va rog sa imi recomandati un avocat bun in domeniu imobiliare. Va multumesc! (vezi toată discuția)
Am nevoie de un avocat cu experienta in banci gabi_con gabi_con buna ziua! Dupa cum spune si titlul, am nevoie de un avocat cu experienta in banci. Ma intereseaza: 1. CV-ul, adica experienta acestui avocat. 2. ... (vezi toată discuția)
Avocat, ajutor vasiledela4 vasiledela4 Buna ziua la multi ani tuturor care folosesc acest site dacama poate ajuta un avocat din cluj pentru un caz de delapidare cu autodenunti dosarul se afla in ... (vezi toată discuția)