avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Salarizare psiholog stagiar la institutie publica; ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Salarizare psiholog stagiar la institutie publica; perioada de promovare

Buna ziua,
In prezent sunt angajata ca secretara la o institutie publica, cu salariul maxim de 1077 (cl.5). Am terminat studii superioare in domeniul psihologiei. De la biroul personal mi s-a spus ca incadrarea in functia de psiholog stagiar se va face prin concurs, cu salariul de 1043 lei, iar promovarea se va putea face in functia de psiholog practicant doar peste 1 an.
Avand in vedere ca lucrez in aceeasi institutie de peste 20 de ani, mi se va schimba sporul de vechime? E adevarat de promovarea se poate face doar dupa 1 an de zile? Daca un psiholog stagiar are salariul 1043, cat are un psiholog practicant?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Promovare in functie (secretar dactilograf) Sanda67 Sanda67 Buna ziua O persoana incadrata ca secretar - dactilograf (personal contractual) intr-o institutie publica, poate promova in functie ca urmare a absolvirii ... (vezi toată discuția)
Promovare din studii medii in studii superioare nicco nicco Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti si mie daca promovarea mea a fost corecta din studii medii in studii superioare dupa terminarea facultatii MFC specialiazrea ... (vezi toată discuția)
Functionar public promovare milan65 milan65 Sunt functionar public din 2006, am intrat in sistem pe un post de referent (studii medii) . Am absolvit stiintele juridice inainte de a deveni functionar ... (vezi toată discuția)