avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1003 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Modificare domeniu de activitate + alte intrebari
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Modificare domeniu de activitate + alte intrebari

Buna ziua!

Doresc sa modific domeniul de activitate al unei firme din 4773 Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine specializate

in 8230 - Activităţi de organizare a expoziţiilor, târgurilor şi congreselor
Această clasă include organizarea, promovarea şi/sau administrarea de evenimente, cum ar fi congrese, convenţii, conferinţe şi întruniri, fie că include sau nu administrarea şi asigurarea personalului necesar pentru a opera facilităţile în care au loc aceste evenimente.

De asemenea, as dori sa ofer servicii de consultanta in business.
---
O serie de intrebari ar fi:
1. Noul domeniu de activitate necesita diploma de specialitate sau calificari in domeniu? (Cum era in cazul farmaciei)
2.Cat dureaza schimbarea?
3.Cat costa?
4. Firma nu a avut activitate de peste 1 an de zile, poate crea alte probleme?

Va multumesc in avans pentru raspunsuri si le astept cu interes.
Cel mai recent răspuns: Andreea Clara Robu , Avocat 17:08, 19 Ianuarie 2015
1. Nu este necesara.
2. Intre 5-7 zile.
3. Depinde de cel ce va redacteaza documentele ce onorarii va percepe.
4. Verificati la ANAF starea fimei, daca a fost declarata inactiva.
Multumesc pentru raspunsuri Andreea.

La punctul 3, este posibil sa redactez eu singur documentele pentru a scapa de taxa?
Imi amintesc ca actul constitutiv l-am redactat singur atunci cand am creat firma.
Da, va puteti redacta singur documentele. va trebuie sa redactati Hotararea AGA/Decizia asociat unic dupa caz, actul constitutiv actualizat si contorul de cuvinte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl-uri flocanelu flocanelu Cu un SRL cu cod Caen 8230 : - poti sa canti la nunti, boteze, jocuri...? - trebuie diploma care sa ateste ca am facut un curs de orga, taragot...? - ... (vezi toată discuția)
Cod caen pentru organizare evenimente Florin0684 Florin0684 As dori sa stiu ce cod caen am nevoie pentru organizare evenimente si care sunt evenimentele care intra la aceasta categorie? (vezi toată discuția)
Cod caen concerte Cosminmuzic Cosminmuzic Buna ziua! Caut un cod Caen pentru organizare de concerte sau evenimente muzicale care sa între la categoria de servicii dau măcar un loc unde pot vedea cum ... (vezi toată discuția)