avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandirea permisului de conducere.
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandirea permisului de conducere.

Mi s-a anulat permisul de conducere acum un an de zile pentru alcool la volan, as dori sa stiu daca pentru redobandirea permisului se plateste scolarizarea la fel de mult? VA MULTUMESC! #-o
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 10:39, 16 Ianuarie 2015
Avand in vedere ca permisul dvs. a fost anulat ca urmare a unei hotarari judecatoresti definitive de condamnare, pentru redobandirea permisului de conducere nu mai este necesar sa urmati din nou cursurile unei scoli de soferi.
Aveti aici mai multe detalii in acest sens:
www.avocatnet.ro/content/art...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea permisului de conducere costyn79 costyn79 am condus u7n autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si mia fost anulat permisul de conducere .pe 13 dec 2012 sa incheiat procesul si am primit o ... (vezi toată discuția)
Alcool la volan valy_mag valy_mag buna seara, as avea si eu o intrebare, daca ma poate cineva lamuri... anu trecut, in data de 25.01.2015 am fost oprit de un echipaj de politie, am a suflat in ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis auto - scoala de soferi refacuta (obligatoriu sau nu?) ady_best03 ady_best03 Buna ziua. In urma cu aproape 3 ani mi-a fost anulat permisul (cat. BCE) pentru conducere sub influenta bauturior alcoolice. Dupa ce mi s-a intocmit un dosar ... (vezi toată discuția)