avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 633 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Cate coduri Caen se pot trece la activitati secundare?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Cate coduri Caen se pot trece la activitati secundare?

Buna seara!

Am depus actele pt un srl cu activitatea principala pe codul 7022. Ca activitati secundare, am trecut inca 10 coduri. Mi s-a spus ca pentru a trece mai multe coduri, trebuie sa platesc iar pentru altele tb sa indeplinesc anumite conditii. Va rog sa ma lamuriti daca e adevarat, intrucat cineva din alt judet si-a depus actele acum 2 luni pt deschiderea unui srl si a trecut toate codurile Caen la activittai secundare fara nicio problema.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: avocatnetuser , utilizator 09:21, 26 Iunie 2009
karina70 a scris:

Buna seara!

Am depus actele pt un srl cu activitatea principala pe codul 7022. Ca activitati secundare, am trecut inca 10 coduri. Mi s-a spus ca pentru a trece mai multe coduri, trebuie sa platesc iar pentru altele tb sa indeplinesc anumite conditii. Va rog sa ma lamuriti daca e adevarat, intrucat cineva din alt judet si-a depus actele acum 2 luni pt deschiderea unui srl si a trecut toate codurile Caen la activittai secundare fara nicio problema.Va multumesc!

Nimeni nu se poate inregistra in Registrul comertului o societate cu toate codurile CAEN. Spre exemplu unele coduri cer autorizatii speciale de la institutiile abilitate, cum sunt codurile pentru banci, societati de investitii mobilare; altele sunt societati profesionale unde un asociat trebuie sa aiba o autorizatie de la camera profesionala respectiva, cum sunt codurile pentru audit, contabilitate, consultanta fiscala, medicina etc si exemplele pot continua.
Va multumesc pentru raspuns. Ar fi fost posibil sa trec totusi mai mult de 10 coduri caen (excluzand cele pt care trebuie autorizatie)? Ar fi trebuit sa platesc in plus?
karina70 a scris:

Va multumesc pentru raspuns. Ar fi fost posibil sa trec totusi mai mult de 10 coduri caen (excluzand cele pt care trebuie autorizatie)? Ar fi trebuit sa platesc in plus?

Puteti sa treceti mai mult de 10 coduri. La intrebarea referitoare la taxe poate va raspunde un jurist/avocat care viziteaza mai des Registrul Comertului.

Succes!
Nu platiti in plus daca treceti mai multe coduri.
In momentul in care va infiintati societatea, puteti trece ca obiect secundar de activitate tot cod-ul caen, exceptand acelea care necesita pentru desfasurarea activitatii obeict unic si principal de activitate. Nu vi se va cere taxa suplimentara daca faceti acest lucru in momentul in care autorizati infiintarea societatii.

Alte discuții în legătură

Facturare - caen anitsirc anitsirc Supun atentiei dvs. urmatorul caz: [b]Firma care vinde: [/b]SRL, caen 7022 (consultanat in afaceri si management) [b]Clientul:[/b] o alta firma care are ... (vezi toată discuția)
Doresc sa inffintez o societate tip srl Pro24 Pro24 Buna ziua, Doresc sa infiintez o societate tip SRL cu codul principal 4110. Stiu ca acum ceva timp aprox. 10 ani, la infiintare puteai adauga toate ... (vezi toată discuția)
Coduri caen intreprindere familiala: sunt permise mai multe coduri? CASIA46 CASIA46 Buna ziua, As dori sa stiu daca o intreprindere familiala poate functiona pe mai multe coduri CAEN ( prestari servicii catre populatie , comert ...) (vezi toată discuția)