avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatia de handicap in Europa
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatia de handicap in Europa

citi bani primeste in germania o persoana cu handicap?
Cel mai recent răspuns: marialunca , utilizator 18:14, 18 Ianuarie 2015
Pentru raspuns la obiect este necesar sa furnizati minimum de date relevante
Persoana in cauza de ce afectiune sufera si ce incadrare in grad de handicap detine decizie/certtificat ?
Si eu sunt curios ce indemnizatie are o persoana cu handicap (in medie )in Europa.Sotia mea este diagnosticata cu scleroza multipla si este incadrata in gradul ll de handicap(accentuat).
grad 2 de handicap.atrofie cerebrala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinerea unui grad de handicap, documente necesare si unde sa ma adresez piticu16 piticu16 Soacra mea sufera de alzheimer, primeste o indemnizatie de 400 lei, dar boala se agraveaza pe zi ce trece cum as putea sa obtin o indemnizatie pentru ... (vezi toată discuția)
Pensie de invaliditate brdcristea brdcristea Buna ziua Baiatul mea in varsta de 40 ani a fost diagnosticata cu schizofrenie paranoida in 2006..... A avut o perioada cand a mai lucrat . Vechime ... (vezi toată discuția)
Buna ziua Brazilianul Brazilianul Mamei mele iam facut pensie de handicap in anul 2015 si a primit gradul de handicap accentuat acum in 2018 i sa dat gradul mediu ea suferă de scleroza ... (vezi toată discuția)