avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 639 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit pentru vehicule din categoria N2 (peste 3.5 t)
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit pentru vehicule din categoria N2 (peste 3.5 t)

Buna ziua, as dori sa stiu cum se calculeaza impozitul auto in cazul unei autoutilitare cu masa totala de peste 3.5 tone dar nu mai mult de 12 tone, categoria N2. Exista vreo diferenta intre impozitul auto pentru N2 si vehicule mici normale? Am vazut online masini similare de vanzare (Ford F-250 Super Duty) a caror proprietari sustin ca platesc o suma in jurul a 700 Lei/an. Motorul are capacitatea cilindrica de 5973 cc. Va multumesc anitcipat!

Sabin

#-o
Ultima modificare: Duminică, 18 Ianuarie 2015
maximusfuscus, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cristina Pielmus , Avocat 11:50, 18 Ianuarie 2015
Impozitul se calculeaza conform art 263 Cod Fiscal. 8660,85 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare impozit auto persoana fizica CRISTY40 CRISTY40 Am in proprietate pe persoana fizica 2 masini Mercedes Sprinter fabricate in 2006, una de 2148 cmc si una de 2685 cmc. Masinile sunt de marfa nu de persoane. ... (vezi toată discuția)
Impozit tractor lilisor2 lilisor2 cum se calculeaza impozitul pentru tractor pentru 2012? am inteles ca s-a modificat, va rog sa-mi spuneti baza legala (vezi toată discuția)
Taxele la masinile cumparate pe firma sunt mai mari fata de cele cumparate pe persoana fizica? distribution distribution Buna ziua, Doresc sa achizitionez un autoturism cu motor de 1590cm. As dori sa stiu daca impozitul anual si asigurarea sunt mai mari daca o cumpar pe ... (vezi toată discuția)