avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bacterie luata din spital.
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bacterie luata din spital.

Buna ziua. Am o fetita de 1 luna si 19 zile. Din maternitate a inceput sa aiba colici din a doua zi de viata (pe tot parcursul noptii). De cand am ajuns cu ea acasa plange intr-una zi si noapte si se strange de burta. Desi noi nu avem nici care nici din partea mea, nici a sotului alergii, astm, intolerante alimentare, am umblat pe la medici, am schimbat nenumarate feluri de lapte, s-au descoperit o alergie si o intoleranta secundara la 2 componente din lapte. De o luna alimentatia ei este corecta plus ca a avut si tratament. Cu toate acestea ea e tot mai rau, au aparut si alte simptome cu trecerea timpului si nu am incetat sa caut cauza, avand in vedere ca alimentatia adecvata nu a avut niciun efect, nici macar unul de stagnare, de imbunatatire nici nu se mai pune problema. Recent am descoperit o bacterie. Sunt sigura ca a luat-o din maternitate (eu avand cezariana, mi-au lasat-o in salon din a 3-a noapte). As vrea sa dau spitalul in judecata pt chinul fetei, al nostru, stresul, nervii banii irositi. Fiecare clipa a fost un chin. Fata mea nu stie decat de durere si de plans. Au fost momente crunte, dar medicii din Ro, daca nu esti cu un picior in groapa la propriu, nu te baga in seama. Asa ca am luat internetul cu asalt si am facut investigatii pe cont propriu. As dori sa stiu daca cum sa procedez si daca au mai fost astfel de antecedente.

Alte discuții în legătură

Pot da în judecata un medic ginecolog? Dgeanina Dgeanina Bună dimineața! As vrea sa ma sfătuiți cum sa procedez sa dau în judecata un medic ginecolog?! Am 34 de ani, am o fetita de 10 ani adusa pe lume cu mari ... (vezi toată discuția)
Gripa porcina, intre interese financiare si soriciul obrazului... alex9ys alex9ys Doamnelor si Domnilor, prezenti pe acest forum... Cu plecaciune va rog de iertare pentru indrazneala de a posta o intrebare, care a capatat o consistenta ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie co eleonora78 eleonora78 Data post: Miercuri, 7 Mai 2008, 15:25 Subiect: RE: dreptul co buna ziua, am si eu o nelamurire in legatura cu calculul concediului de odihna. Am ... (vezi toată discuția)