Buna ziua ! Am si eu nevoie de ajutor. Mama mea a fost pensionata pe caz de boala timp de 11 ani, in luna ianuarie ia fost taiata aceasta pensie, are 55 de ani, 24 de ani pe cartea de munca. Poate sa iasa anticipat la pensie? si daca acesti 11 ani i se adauga ca vechime. Multumesc !
Limita de varsta la 61 de ani si 9 luni.
Pentru pensie anticipata partiala la 56 de ani si 9 luni(sau dupa)trebuie sa indeplineasca conditia de stagiu de 31 de ani si 9 luni,fara stagiul asimilat(cursuri universitare de zi,pensie de invaliditate).
Pensie anticipata
alicristina
buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns legat de pensia anticipata.
soacra mea este nascuta in 14.09.1959 ( deci, are 55 ani) si are 31 ani si 8 ... (vezi toată discuția)
Pensionare
viorica p
Buna ziua!
As dori sa stiu daca o doamna in varsta de 55 de ani cu 34 de ani de serviciu,cu o intrerupere de 4 ani,se poate pensiona anticipat.Va ... (vezi toată discuția)
Pensionare
serbanstefan
Buna ziua .Sotia este nascuta la 11.11.1960 este in campul muncii din 27.07.1978 si pana in prezent la ce fel de pensie se incadreaza sa iasa avem 3 copii si ... (vezi toată discuția)