avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Diploma/certificat pentru fiecare CAEN
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Diploma/certificat pentru fiecare CAEN

Buna ziua,

la infiintare Inteprindere Individuala, pentru fiecare activitate (cod CAEN) ce se adauga, trebuie diploma/certificat de calificare?

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Grafician freelancer daiwon daiwon Buna seara, am o intrebare legata de modul in care pot activa in cadrul unor platforme online. Eu sunt freelancer in domeniul grafic design-ului si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Certificare profesionala creatza_70 creatza_70 Buna ziua! Sotul meu doreste sa infiinteze o Intreprindere Individuala avand codul CAEN 5920- Activitati de realizare a inregistrarilor audio si activitati ... (vezi toată discuția)
Atestare profesionala dalexro67 dalexro67 Buna seara! Vreau sa infiintez o inteprindere individuala si am inteles ca trebuie sa fac dovada pregatirii/experientei profesionale.Problema e ca singurul ... (vezi toată discuția)