avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 certificare profesionala
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

certificare profesionala

Buna ziua!

Sotul meu doreste sa infiinteze o Intreprindere Individuala avand codul CAEN 5920- Activitati de realizare a inregistrarilor audio si activitati de editare muzicala -
El este inginer - a terminat Facultatea de Aeronave - specializare aparatura bord - si canta intr-o trupa.
Toate cunostintele legate de aceasta activitate le are in urma studiului individual.
Care ar fi certificarile de care ar avea nevoie?
Daca nu este posibil acest lucru, ce alt cod CAEN sa utilizeze astfel incat sa poata presta serviciile mentionate avand in vedere calificarea lui?

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: creatza_70 , utilizator 10:41, 29 Iulie 2009
Gasiti informatiile de care aveti nevoie pe [ link extern ] /
:)
Multumesc pentru raspuns.
Asta gasisem si noi, la art 7 din Legea nr. 300/2004 cum ca, calificarea dobandita in Romania, poate fi dovedita cu urmatoarele documente, dupa caz:
a) diploma, certificatul sau adeverinta prin care se dovedeste absolvirea unei institutii de invatamant preuniversitar sau universitar;
b) certificatul de absolvire a unei forme de pregatire profesionala, organizata in conditiile legii in vigoare la data eliberarii acestuia;
c) certificatul de competenta profesionala, eliberat de institutiile abilitate conform legislatiei in vigoare;

Ne intrebam numai daca diploma de inginer poate constitui o calificare in acest domeniu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calificare necesara pentru cod caen 9001, 7420, 5920, 7410, 5911? lemonn256z lemonn256z Buna ziua! Ce calificari ar fi necesare pentru activitatile cu codurile CAEN: 9001 Activităţi de interpretare artistică (spectacole) - asta pentru ... (vezi toată discuția)
Atestat pentru pfa cu codul caen 4791 (comert online) BibiGeo BibiGeo Salutare. Vreau sa vand diferite produse pe un site facut de mine. Am inteles de la un jurist ca imi trebuie atestat ca sa pot sa imi fac PFA . Eu sunt ... (vezi toată discuția)
Pot sa înființez un pfa doar cu diploma de participare la un curs? Afdksaksj Afdksaksj Buna. Pot sa înființez un Pfa doar cu diploma de participare la un curs ? Sau e nevoie de diploma acreditata? (Cod Caen 9602) (vezi toată discuția)