buna ziua ...apelez iar cunostintele dvs...
asociatia noastra a intentat proces unui propietar care a inregistrat restante foarte mari la intretinere...dupa 4 amanari ale procesului,instanta amana din nou procesul din urmatorul motiv citez "Solutia pe scurt: pentru a se preciza cadrul procesual pasiv"
va rog sa-mi explicati ce inseamna acest lucru,caci desi am cautat pe net ,termenii sunt cam tehnici si nu inteleg....poate avea legatura cu faptul ca d-ul avocat[sau un angajat al d-lui] a gresit numele asociatiei[ din NB1 a ajuns in instanta N31]?ce se poate face in cazul acesta?
va multumesc anticipat si astept raspunsurile dvs.....
Trebuie sa indicati cu cine va judecati; adica sa precizati in mod corect care este paratul: nume, prenume, date de identificare, adresa unde va fi citat.
Avocatul va depune toate actele la instanta, dindu-le forma juridica (argumentand cu temeiul legal) ; dvs. , ca Asociatie aveti obligatia sa furnizati avocatului toate datele necesare.
Este evident ca avocatul nu are obligatia de a face munca de cercetare, investigatie sau mai stiu eu ce alte demersuri in vederea identificarii paratului.
Numai daca in Contractul de asistenta juridica incheiat cu avocatul, exista prevazuta o astfel de clauza.
De regula contractul de asistenta juridica se incheie pentru redactare de acte, depuneri de acte, reprezentare instanta, consultatii juridice.
in contractul de asistenta este adresa paratului,mai putin date de stare civila gen CNP sau serie CI...cred ca daca avocatul ar mai avea nevoie si alte date ar trebuii sa contacteze presedintele asociatiei...
oricum,va multumesc ca ati fost prompti si amabili in a raspunde...