avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cauza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cauza

in urma efectuari succesiuni am devenit 4 proprietari cu cote indivize: cate 1/8 copii iar soacra 5/8. a vandut toata cota indiviza doar cumnatului fara sa ne instiinteze . autorizatia de extinderea imobilului a fost emisa doar pe numele soacrei ,desi ea vanduse totul cu drept de uzufruct . La primarie nu a fost inregistrat noul proprietar asfel dupa mine cred ca din acest motiv autorizatia a fost emisa de numele soacrei .Soacra a renuntat la dreptul de uzufruct in 27 /03/2007 la numai 8 zile dupa imanarea autorizatiei 19/03/2007 totul facanduse pe ascuns . Eu am construit fara stiinta avand incredere in soacra si in celanti cumnati (2) mansarda si acoperisul imobilului. Toate acestea prin autorizazia emisa de primarie apartineau soacrei mele. Ce am construit am cumparat de la soacra mansarda . Acum cumnatil cere dreptul de a folosi podul . cum pot sa fac ca el sa nu aibe dreptul desi legea spune ca acoperisul este parte integranta a imobilului desi acoperisul este construit numai de mine.?

Alte discuții în legătură

Cauza sorin37 sorin37 autorizazia a fost emisa pe numele soacrei in anul 2007 si a vandut totul cumnatului in 2006 . el ne declarnd nimic afland ulterior dupa avenuta constructie ... (vezi toată discuția)
Cauza sorin37 sorin37 am o casa la etaj tip mansarda deasupra cumnatului meu ,cu acordul lui si al soacrei care a zis ca dupa terminarea constructiei imi face actele necesare ... (vezi toată discuția)
Pod bloc ContSters225393 ContSters225393 Auna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)