avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cauza
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cauza

am o casa la etaj tip mansarda deasupra cumnatului meu ,cu acordul lui si al soacrei care a zis ca dupa terminarea constructiei imi face actele necesare pentru a deveni proprietar . Dupa ce am terminat casa (MANSARDA SI PODUL)casa avand 4 camere cu pod si doua bai tip mansarda ,casa e in forma de 4,avand o apa mica si una lunga (acoperis) am decis sa fac actele . Am facut un contract de vanzare cumparare cu soacra ( socru este mort). pe mansarda propriu zisa . (specific ca investitia am facuto singur di cont propriu fara ajutorul nimanui.)pana cand man trezit cu cerere din partea cumnatului ca are si el dreptul la podul pe care lam facut eu cu resurse propri. este legal ca el sa obtina intrare in pod?
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 16:59, 19 Ianuarie 2015
Pe numele cui a fost luata autorizatia de construire? Cine are proprietarea intregii case?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cauza sorin37 sorin37 in urma efectuari succesiuni am devenit 4 proprietari cu cote indivize: cate 1/8 copii iar soacra 5/8. a vandut toata cota indiviza doar cumnatului fara sa ... (vezi toată discuția)
Pod bloc ContSters225393 ContSters225393 Auna ziua! Locuiesc intr-un bloc cu p+5+m,podul nu este prins in autorizatia de constructie si nici in intabulare,adica podul din acte nu i revine ... (vezi toată discuția)
Succesiune fodoretelkaeva fodoretelkaeva Am o întrebare referitor la succesiunea după sotul decedat. 24 febr. 2012 soţul s-a spânzurat.Am fost căsătorită din martie2006 cu el.Trăieşte ... (vezi toată discuția)