avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Dividende ani precedenti
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Dividende ani precedenti

buna seara
Se pot acorda dividende pentru anii 2011 si 2013 care au fost pe profit ? Mentionez ca pe anul 2012 s-a inregistrat pierdere. Daca da - ce implica acest lucru ? pot face notele contabile la dec 2014 ?
Cel mai recent răspuns: anjuna_beat , utilizator 22:20, 19 Ianuarie 2015
Daca profitul a fost repartizat pentru dividende , se pot acorda.
Trebuie sa platiti impozit pe dividende in cota de 16 %.
La momentul respectiv nu a fost repartizat. A ramas in contul 117. Se pot distribuiacum dividende pt anii 2011 /2013 ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dividende calin felicia calin felicia La 31.12.2011 am avut profit contabil de 10000 lei. La bilantul contabil la hotararea AGA nu am distribuit acest profit la dividende. Patronul vrea sa ia ... (vezi toată discuția)
Recuperare pierdere contabila mikitud mikitud Buna ziua, O societate SRL platitoare de impozit pe profit care a fost pe pierdere in ultimii doi ani,dar pe trimestrul 1 2013 am profit cum declar in dec ... (vezi toată discuția)
Profit nerepartizat, pierdere contabila si dividende WinstonSmith WinstonSmith Buna ziua! Am o microintreprindere, neplatitoare de TVA, cu domeniul de activitate servicii, vechime aprox. 10 ani, in urmatoarea situatie (sume ... (vezi toată discuția)