avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 782 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Masina avariata pe drum national - cine imi plateste ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Masina avariata pe drum national - cine imi plateste daunele?

Circuland astazi pe DN76 Oradea-Felix, un drum proaspat dat in folosinta si bine inteles nesemnalizat cu vreo limitare am reusit sa dau intr-o groapa care mi-a facut avarii serioase la masina. Dupa impactul cu groapa a trebuit sa imi indrept geanta + anvelopa noua. Sunand pe cei de la CNADNR am fost trimis catre o firma care a preluat acest drum. Firma este din Timisoara (CCCF Timisoara) insa cladirea este goala. Am filmat cum se circula pe acest drum:

[ link extern ]

Intrebarea mea este cui ma pot adresa?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 20:45, 20 Ianuarie 2015
Desfasurati demersuri impotriva administratorului drumului
Ce fel de demersuri? Dupa cum am mentionat, la sediul lor nu este nimeni. Daca nu imi recuperez paguba macar sa astupe gropile alea .. se vede in filmulet cum cel putin inca 2 patesc aceeasi treaba ...

Am vrut sa iau o galeata cu var sa arunc in groapa sau sa pun eu un semn ceva dar nu vreau sa risc o amenda. Daca toti stam si ne uitam, nu luam atitudine ne meritam soarta.
Pt demersuri consultati un av,initiati corespondenta,formulati notificari,fotografiati avariile autoturismului.obtineti un deviz de la un service etc.Speta dvs e f clara si cu sanse de castig .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare daune materiale de la compania nationala de autostrazi si drumuri nationale din românia (cnadnr) Sophya Sophya Buna. Mai ieri am condus pe un drum plin de gropi si intamplarea a facut ca intr-o curba pe langa mine a trecut un TIR iar eu am intrat intr-o groaapa ce ... (vezi toată discuția)
Avarie masina in parcarea de la cora Vivr33 Vivr33 Buna ziua, In incinta parcarii Cora Pantelimon, fiind carosabil umed si noapte am dat intr-o groapa pe care o folosesc ei drept spatiu in care planteaza ... (vezi toată discuția)
Este normal să te oprească un polițist cu mașina-radar neinscripționată cu semnele poliției? Mihai_Alex01 Mihai_Alex01 Salut. Am și eu o intrebare, este normal să te oprească cu radarul un polițist cu o mașină neinscriptionată cu semnele poliției. (vezi toată discuția)