avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Taxa radio tv- sediul social al firmei este acelasi cu ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Taxa radio tv- sediul social al firmei este acelasi cu domiciliul administratorului

Buna ziua,
Societate cu raspunderel limitata, are sediul social declarat la aceeasi adresa cu domiciliul administratorului. A primit adresa , sa achite taxa radio tv, doar adresa fara nicio factura.Factura de curent electric este emisa pe persoana fizica.
In ce baza este obligata persoana juridica sa achite taxa radio tv?Este legal sa achite fara a avea vreo factura la baza?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters340976 , utilizator 23:02, 21 Ianuarie 2015
Dv ascultati radio de doua ori in acelasi timp... o data ca persoana fizica si o data ca persoana juridica...
Nu detin radio. Factura de electricitate pe persoana fizica nu include taxa radio tv.Nu mi-a fost emisa nicio factura pe persoana juridica, doar o adresa.
Ultima modificare: Miercuri, 21 Ianuarie 2015
ddianna, utilizator
Nu exista scutire de taxa radio pe persoana juridica .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Instiintare de plata taxa radio alice53 alice53 buna seara, am primit o instiintare de plata de la Radio Romania prin care ma anunta ca am de plata acea taxa lunara pt servicii de radiodifuziune incepand cu ... (vezi toată discuția)
Abonament radio tv - persoana juridica emmiv2008 emmiv2008 tocmai ce am primit o instiintare din partea soc romane de radiofuziune ca ma actioneaza in instanta pentru ca am restante la plata abonamentului radio tv. ... (vezi toată discuția)
Taxa radio este obligatorie pt apartamentele la care nu locuieste nimeni? Marius Nou Marius Nou Buna ziua! Detin un apartament la care nu mai locuiesc de mai mulţi ani si am instiintat furnizorul de energie electrica de acest lucru pentru a fi scutiti ... (vezi toată discuția)