Buna ziua. Va rog sa ma ajutati si pe mine cu o problema. Am primit de la Finante o notificare cu o suma platita in plus la tva , dar care la mine in contabilitate nu se regaseste. Uitandu-ma in fisa, am vazut ca acum doi ani s-a facut o compensare de la Fianante, dar nu am gasit nici o adresa in acest sens. Doamna cu care am vorbit, mi-a spus ca a fost trimisa adresa respectiva si ca nu imi poate da, chiar retroactiv acea adresa pentru ca este arhivata.Si in acealsi timp am si o restanta la impozitul pe salarii pe care iarasi eu nu o am in contabilitate. Fac plata, dar raman cu suma in plus platita in fisa lui 444.
Puteti sa imi spuneti cum ma pot inregistra cu aceasta suma in plus la tva , dar si cum justific in contabilitate suma in plus platita pentru impozitul pe salarii?
Multumesc.
In acest sens, mai intai trebuie sa va reglati fisa pe platitor. E posibil sa fie o greseala de la ei.Insistati sa vi se dea o copie dupa decizia de compensare, chiar daca este arhivata. Motivati acest aspect prin faptul ca si un contribuabil , in momentul in care i se solicita un anumit document dintr-o perioada mai mare , trebuie sa scoata acest document din arhiva.