avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... 'La parter esti ca la casa?"
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

'La parter esti ca la casa?"

Am si eu o mare rugaminte...Daca ma puteti ajuta...unde pot sa rezolv...problema mea....Locuiesc in centrul Constantei....stau in acest apartament de 7 ani...si l-am cumparat destul de scump..ca era cu vedere "in spate" si zona linistita...Numai ca la parter vecinii mei si-au facut ca un fel de curte ..cu masa ,scaune ...au cimentat...si ma dispera....chiar si la aceasta ora adica 23 sunt afara iau masa......De dimineata sunt la cafele cu alte vecine..deja e un "club"...Nu au nici o jena......Nu cred ca e normal ca la bloc...sa fie ca la casa...ei se simt ca in gradina lor..daca am incercat sa le spun frumos...ca de .....mai se odihneste si omul...nu am reusit decat sa fiu antipatica probabil...
Nu le-ar fi trebuit o autorizatie cu semnaturile vecinilor ?Fostul propietar arunca cu apa pe ei.....si-l inteleg...#-o.Unde pot reclama?
Nu cred ca am sprijin din partea celorlalti vecini .....Sunt de ai lor..... Va multumesc...
Asociatia poate fi amendata cand ocuparea spatiului se face in urma unei hotarari generale.In rest ..fiecare raspunde.
Si restul depinde de disponibilitatea inspectorului de la primarie de a fi mituit,existand posibilitatea sa l vedeti la un sprit in spatiul respectiv.
In asociatia noastra a fost ocupata jumatate de parcare de un particular,inchiriind de la primarie spatiul pt...exploatare agricola.Solicitand ajutorul primariei,raspunsul a fost....in urma verificarii de catre inspector spatiul este folosit conf scopului,neexistand nici o constructie pe acest spatiu.In realitate sunt 2 magazii construite si depozitare materiale constructie.
De acord Andreea, am vrut sa continui postul initial cu specificarea ref. sanctiunea aplicata asociatiei si faptul ca se poate sa se ajunga in situatia in care va achita cota ce-i revine si din acea amenda, dar m-am abtinut :">

Corect ref. asociatie si administrarea imobilului. M-am referit defectuos la toti proprietarii ca fiind asociatia de proprietari. #-o

Nu ma intereseaza in mod deosebit amenda cat ma intereseaza sa se dispuna ”ridicarea” partii construite de mesenii uzurpatori de pe domeniul public X-(
AndreiT a scris:
Nu ma intereseaza in mod deosebit amenda cat ma intereseaza sa se dispuna ”ridicarea” partii construite de mesenii uzurpatori de pe domeniul public X-(

Stiu, asta cred ca vrea toata lumea. Pana la urma totusi trebuie inceput cu reclamatie la primarie si in functie de raspuns, mai vedem.
Va multumesc mult pt raspunsuri....Ma gandeam ca eu ca sa fac o modificare acum 7 ani in casa si ca sa fiu mai explicita...am daramat o usa de balcon cu fereastra am platit atunci numai autorizatia cu asa zis proiect...10 milioane...mult pt atunci...Acesti vecini si-au costruit balcon...tereasa..si nu cred ca au autorizatie....Si la Primarie m-as adresa dar nu stiu cum.si cui...ca de........Acum iar e tarziu (23 ora) si se ia masa afara...m-am saturat...si nu e corect...suntem la bloc....Si seful de bloc era si el tot la masa de afara....asa ca nu am cum sa ma adresez ..asociatiei...
E o tiganie cu farfurii si linguri la ora asta ...pe domeniul public.....Imi cer scuze dar m-au disperat...de dimineata la cafea pana acum la ciorba si fripturi...pute(sincer) toata casa de mancare...ca de e cald si geamurile sunt deschise..#-o
Aminti- va cum proceda vechiul proprietar!

Alte discuții în legătură

Vecini zgomotosi - salon de coafura la parter ancas30 ancas30 Buna ziua! As avea nevoie de parerea dumneavoastra despre ce actiuni pot intreprinde in mod legal in urmatoarea situatie. Locuim la parterul unui bloc, iar ... (vezi toată discuția)
Problema spatii parter bloc macoveiv macoveiv La parterul blocului unde locuiesc,cind sa construit blocul erau diferite magazine cu textile,in prezent proprietarul a inchiriat spatiul unei terte persoane ... (vezi toată discuția)
Proces cu asociatia de proprietari - balcon construit fara autorizatie lia_roman2000 lia_roman2000 Sunt in proces cu asociatia de bloc ptr ca am facut o prostie. Am executat fara autorizatie un balcon si am fost data in judecata .In timpul procesului am ... (vezi toată discuția)