avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

Buna ziua .Ma adresez dumneavoastra cu urmatoarea problema.
Am cerut calcularea pensiei alimentare in procent- 25% (in prezent este suma fixa-310 lei).Fostul sot este de acord deci din punctul acesta de vedere nu sunt probleme.Fostul sot intentioneaza insa sa paraseasca tara si sa plece la munca in Germania.Intrebarea este urmatoarea.Cum se v-a calcula in acest caz pensia alimentara?
Cel mai recent răspuns: roxana395 , utilizator 22:06, 22 Ianuarie 2015
La valoarea salariului pe care il va obține acolo, dar numai în cazul în care va fi angajat cu carte de munca. Se poate verifica firma angajatoare identificand numarul asigurarii sociale din Germania
Adica v-a fi in cuantum de 25%,ca in Romania?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentară StuAli StuAli Bună ziua. Eu și fostul meu soț am divorțat si avem un copil care locuiește în România cu fostul meu soț. La procesul de divorț s-a stabilit pensia ... (vezi toată discuția)
Popririi banci + poprire pensie de intretinere minor(transformata din procent in suma fixa) + restanta pensie alimentara. care este solutia care ma poate ajuta sa nu ajung un om al strazii? clericul clericul - In 2019, in urma divortului, s-a stabilit pensia alimentara de 25%(1/4) din venit pentru minor. - In 2020, fosta sotie a infiintat poprirea de 33% din venit ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara danaa2013 danaa2013 Buna ziua, am divortat in 2013 la notar de comun acord de fostul sot si avem un copil impreuna. La notar am stabilit pensia alimentara sa fie o suma fixa nu ... (vezi toată discuția)