avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Alocatie nou nascut
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Alocatie nou nascut

Buna seara am auzit ca mai nou exista o lege in care daca ambii soti sunt angajati iar unul dintre ei detin un PFA, IF sau altele nu mai primesti alicatia de 200 ron. Este adevarat?
Cel mai recent răspuns: alinaramonaburcea , utilizator 06:53, 13 Martie 2018
Alocatia de stat pentru copii se plateste indiferent de cuantumul veniturile parintilor sau de sursa acestor venituri.
Nu exista niciun text de lege care sa mentioneze ceea ce ati spus dvs.
Mulțumesc frumos pentru răspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie si indemnizatie crestere copil libo22 libo22 Buna ziua. Am si eu o neclaritate referitoare la primirea alocatiei pt. copil pana la 2 ani si indemnizatia de crestere a copilului. Am inteles in urma ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere: care e cota corectă când părintele nerezident mai are un copil din căsătoria actuală? Dalinacristina Dalinacristina Buna ziua. Va rog sa ma ajutați cu o speță. Tatăl are 2 copii, unul din prima căsătorie, major, la facultate, 20 ani, si o minora din a doua căsătorie. ... (vezi toată discuția)
Alocatie monoparentala blueelf08 blueelf08 Buna ziua! Care sunt criteriile de acordare a alocatiei monoparentale? Spre exemplu, la un venit de 404,5 lei de persoana (un adult si un minor), se acorda si ... (vezi toată discuția)