AlinaDana28 a scris:
..acum cand ne-am constituit ca asociatie de proprietari dezvoltatorul ne obliga sa preluam acest contor neconform si acest contract pe numele asociatiei( in caz contrar va rezilia contractul).
In momentul cand o sa incheiati contractul cu furnizorul, prin preluarea de la dezvolatator, furnizorul face o citire a indexului, o verificare a puterii instalate s.a.m..d. Va spun asta pentru ca la asociatia noastra am alipit o alta asociatie mica si a trebuit sa facem contractul la energie electrica pe asociatia noastra. A durat o luna dde zile de la introducerea cererii la furmnizor, pana cand au programat echipa, au intocmit un dosar, au citit indexul, au incasat suma de la asociatia mica (avea banii in buzunar ca sa nu pierdem vremea) au verificat contoarul, sigilii... si apoi ne-au intocmit contractul. Au intocmit proces verbal cu datele de pe contoar, sigilii, semnaturi... date scrise si in noul contract.
Asa ca eu cred ca nu trebuie sa va faceti probleme cu actualul abonat al furnizorului de energie electrica. In procedura de incheiere a contractului se va verifica. sigila s.a.m.d.