Ce poate face o mama singura pentru a scapa de calvar?
Copilul, care are aproape 17 ani, este de nestavilit, fura din casa pentru a vinde (pentru bautura, sper ca inca nu droguri), ameninta cu bataia, inclusiv bunicii (daca nu-i dau bani). Circula cu trenul si capata amenzi cel putin lunar (pe care trebuie sa le plateasca mamica). La scoala nu se duce cu toate ca s-au incercat mai multe metode de convingere si mai multe licee si scoli profesionale. Acasa vine sa doarma si atat.
Mama a apelat la psihologi din scoli, la Protectia Copilului, inclusiv la Politie (cind acesta si-a batut bunica) si peste tot a primit acelasi raspuns - e minor, nu se poate face nimic.
Ce se poate face sa-l oprim? Daca va continua asa va intra in puscarie in surt timp.
cred ca anturajul sau a suferit un abuz de mic de are asfel de atitudini are un motiv anume copilul eu cred ca tot cu vorba buna fara critici prea multe si sa ai oferiti activitati ce ai place va fi bine . si eu am probleme cu copilul dar este mai mic zice toti ca este obraznic si nota scazuta la purtare dar a fost abuzat emotional chiar de invatatori si iata consecintele ma astept in cativa ani sa omoare un profesor si noi parintii suferim numai bine si perseverenta in educatie