avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... minor...problema
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

minor...problema

Ce poate face o mama singura pentru a scapa de calvar?

Copilul, care are aproape 17 ani, este de nestavilit, fura din casa pentru a vinde (pentru bautura, sper ca inca nu droguri), ameninta cu bataia, inclusiv bunicii (daca nu-i dau bani). Circula cu trenul si capata amenzi cel putin lunar (pe care trebuie sa le plateasca mamica). La scoala nu se duce cu toate ca s-au incercat mai multe metode de convingere si mai multe licee si scoli profesionale. Acasa vine sa doarma si atat.
Mama a apelat la psihologi din scoli, la Protectia Copilului, inclusiv la Politie (cind acesta si-a batut bunica) si peste tot a primit acelasi raspuns - e minor, nu se poate face nimic.

Ce se poate face sa-l oprim? Daca va continua asa va intra in puscarie in surt timp.
Casa de corectie??????
Mai exista asa ceva? Unde si ce trebuie facut?
cred ca anturajul sau a suferit un abuz de mic de are asfel de atitudini are un motiv anume copilul eu cred ca tot cu vorba buna fara critici prea multe si sa ai oferiti activitati ce ai place va fi bine . si eu am probleme cu copilul dar este mai mic zice toti ca este obraznic si nota scazuta la purtare dar a fost abuzat emotional chiar de invatatori si iata consecintele ma astept in cativa ani sa omoare un profesor si noi parintii suferim numai bine si perseverenta in educatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alienare parentala! AlexEnder AlexEnder As dorii sa stiu cum pot combate alienarea parentala, tinanad cont ca am respectat toate obligatiile deciziei judecatoresti, fosta sotie respectand doar in ... (vezi toată discuția)
Elev agresat de parintele colegei de clasa AnaMaria78 AnaMaria78 Buna ziua, vineri la sfarsitul orelor de curs copilul meu a venit acasă plângând si f speriat ca in incinta scolii, mămica unei colege de clasa la agresat ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru nerespectarea programului de vizitare minor cosmin2005 cosmin2005 Sunt divortat de 1 an si jum si conform divortului,am dreptul sa-mi vad fetita de 2 ori pe luna,doua vacante de cate 2 saptamani si sarbatorile ... (vezi toată discuția)