avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1140 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Inmatriculare auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Inmatriculare auto

buna seara am si eu o intrebare si ma depaseste total in 2012 am cumparat o masina insa la nici o luna am avut un accident si mi-a trebuit procura de la proprietarul de pe talon mi-a dato si am rexolvat insa acum in 2015 nmasina mi-a fost iar lovita eu nu am reusit sa o transcriu pe numele meu doar la finante o am in evidenta ,treaba e ca l-am sunat pe el si zice ca el nu mai e propietar dar talonul e la mine in plus nu am zis ca mie mi-a vanduto altccineva dar talonul era inca al luice e de facut eu merg ilegal cu ea in continuare?va rog un raspuns urgent daca se poate pe talon la instrainat..... numele meu si data nu e trecuta doar o semnatura
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:30, 23 Ianuarie 2015
vio1985 a scris:

talonul era inca al luice e de facut eu merg ilegal cu ea in continuare?

Termenul legal de finalizare procedura de inmatriculare auto,conform dispozitii in vigoare este de 30 de zile de la intocmirea formalitatilor de tranzactionare auto-termen pe care dvs l-ati depasit de mult
Dvs hotarati ce aveti de facut in continuare
Fie reluati si finalizati procedura de inmatriculare auto,fie utilizati bunul mobil ca si pana acum-asumandu-va eventualel consecinte legale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vânzare - cumparare auto mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Am cumpărat o mașină în luna octombrie 2017, dar certificatul fiscal l-am primit in 4 ianuarie 2018 . Intrebarea mea este : Primesc amenda ,daca ma duc sa ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare autoturism carmenalecu carmenalecu Buna seara, Am vandut un autoturism cu act de vanzare-cumparare si pe talon la rubrica instrainat catre nu sa trecut numele cumparatorului.In acest caz, v-as ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina inmatriculata pe romania dar mentionat in certificat ca a fost instrainata. ovidiu_xxl2006 ovidiu_xxl2006 Buna seara tuturor. Am si eu urmatoarea problema; am vandut masina mea la schimb cu o alta masina zilele acestea. Cel care mia vandut masina nu era ... (vezi toată discuția)