avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Calomnie la locul de munca
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Calomnie la locul de munca

Sunt profesoara la o scoala in mediul rural, langa Bucuresti, titularizata de curand la aceasta scoala. Unele colege mi-au spus ca au auzit de la o anumita persoana, care ne este coleg/colega, ca eu m-as fi titularizat dand bani la inspectorat si ca as fi incercat sa ma transfer la un liceu in Bucuresti, dar nu am reusit din nu stiu ce motive. Totul este absolut inventat, eu am muncit foarte mult sa ma titularizez. Eu banuiesc care este persoana care a spus aceste lucruri, acele colege nevrand sa imi spuna cine le-a spus toate acestea. Am nevoie de un sfat. Cum pot sa acuz de calomnie pe aceasta persoana, in prealabil cautand dovezi si incercand sa aflu daca ea ar fi spus aceste lucruri? Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: ContSters256771 , utilizator 21:39, 24 Ianuarie 2015
Fara dovezi nu e altceva decat o barfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzatie de imprastiere materiale obscene geniu87 geniu87 Buna ziua. De curand am fost implicat intr-un scandal in care sunt acuzat ca eu as fi trimis unor elevi (minori) fotografii cu o profesoara de a lor in ... (vezi toată discuția)
Bună seara! sunt profesoară la o școală din mediul rural ... Sturmansky Sturmansky Bună seara! Este calomnie, hărțuire? Sunt profesoară la o școală din mediul rural si ma confrunt cu următoarea problema : colega, profesoară de ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie isj min_an min_an Buna ziua, Va rog sa ma sprijiniti cu sfaturi legate de urmatoarea problema: - Am absolvit colegiul pedagogic specialitatea invatatori - educatori, si ... (vezi toată discuția)