avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 635 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CASMB - Este posibil ca unui salariat sa nu-i fie ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CASMB - Este posibil ca unui salariat sa nu-i fie decontat NIMIC dintr-o operatie cezariana, doar din cauza ca doctorul NU ARE contract cu CASMB la acesl spital privat?

Am avut o operatie cezariana la un spital privat, cu un doctor care are contract la CASMB dar la alt spital, de stat. In ciuda trimiterii de la medic de familie insotita de adeverinta de salariu, spitalul NU A DECONTAT NICI UN LEU cu CASMB pentru aceasta operatie. Motivul a fost ca daca doctorul are contract CASMB cu alt spital (de stat), spitalul privat nu poate deconta la CASMB. Desi pare o logica corecta, eu intreb doar atat: ce vina are salariatul care plateste la zi contributiile CASMB dar NU I SE DECONTEAZA o operatie medicala? Este acesta un vid legislativ? este legea aplicata corect? Exista solutie pentru a beneficia de asigurarea CASMB in acest caz?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 20:56, 25 Ianuarie 2015
nu toate spitalele private au contract cu casa de asigurari. inainte sa facem analize/operatii, trebuie sa ne interesam caci altfel avem de plata tot. :(

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avem dreptul sa ne operam unde dorim? gev gev Buna ziua, M-am operat de doua ori in orasul meu fara rezultat si as dori sa fac din nou operatia la un spital privat din Bucuresti. Avand in vedere ca sunt ... (vezi toată discuția)
Operatie cezariana - nedespagubita de asigurator B_BONE_S B_BONE_S Buna ziua, Angajatorul meu (Vdf) are incheiat cu asiguratorul \\"Grli\\" un contract pe baza caruia anumite evenimente medicale sunt asigurate si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa ma ajutati daca este caz de malpraxis ... Laura_89 Laura_89 Buna ziua, VA ROG SA MA AJUTATI DACA ESTE CAZ DE MALL PRAXIS Am fost operata la Spitalul de urgenta .............., in data de 01.07.2020, ... (vezi toată discuția)