Am cumparat o casa,fara bransament la gaze,propietarul achitase bransarea la gaze,urmand ca cei de la gaze sa execute lucrarea.Intr-un final firma trimisa de cei de la gaze sa faca bransarea nu li sa mai dat aviz pentru executia lucrari de la primarie pe numele fostului propietar.Mentionez ca inainte de a cumpara imobilul am avut o intrevedere cu cei de la gaze intrebandu-i cum procedez cu contractul de bransare cu trecerea contractului pe numele meu al cumparatorului mi sa comunicat ca sa las sa deruleze lucrarea pe fostul propietar. Daca nu s-a mai putut realiza bransarea fostul propietar a fost nevoit sa rezilieze contractul de bransare cu restituirea sumei platite ,dar nu integral retinandu-i o parte din bani .Contractul a fost reziliat in luna octombrie dar fostul propietar nu a primit banii nici in ziua de astazi .Intrebarea mea este cum ar putea proceda acesta pentru a i se restitui bani intr-un timp cat mai scurt deoarece a trecut 4 luni de zile de la rezilirea contractului.In calitate de actual propietar al imobilului intelegerea cu fostul propietar in urma rezilieri contractului cu cei de la gaze acesta sa imi restituie suma platita in scopu bransari la gaze, fostul propietar fiind de acord in totalitate .
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa va adresati cu o somatie firmei de gaze si poate o rezolvati amiabil.
Este destul de complicat intrucat strict legal va trebui sa va adresati instantei si apoi unui executor judecatoresc (timp lung).
Formulati si o plangere la AUTORITATEA NATIONALA PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR.
Bransare conducta gaz
aadynna
buna ziua! vreau sa intreb daca ati avut un dosar pt o bransare la conducta de gaz fara acordul proprietarului .
vreau sa chem in judecata pe cei de la e-on ... (vezi toată discuția)