In cazul unui proces de reincredintare unde ar trebui sa se faca ancheta sociala la domiciliile ambilor parinti nu?? In cazul meu s a facut ancheta sau cel putin asa cred numai la domiciliul parintelui care avea deja copilul la cel care a cerut reincredintarea nu s a facut. E normal asa??
Din mesajul dvs. rezulta ca doar credeti ca ancheta sociala s-a facut doar la domiciliul parintelui care are copilul incredintat. Puteti sa verificati la dosarul instantei, iar in cazul in care asa este sa solicitati instantei sa dispuna efectuarea anchetei sociale si la domiciliul parintelui care solicita reincredintarea, in caz contrar instanta nu ar putea hotari daca acel parinte are sau conditiile necesare cresterii copilului.
Am zis ca doar cred pt ca stiu sigur ca la domiciliul meu nu s a facut ancheta si ca probabil nici la domiciliul lui nu s a facut ci doar s a zis asa ca sa vada judecatorul ca el are conditii pt copil. Asta s a intamplat acum 3 ani si atunci instanta a considerat ca eu nu am conditii sa tin copilul.
Daca dvs considerati ca de acum 3 ani, ati reusit sa schimbati conditiile, vorbiti cu avocatul care va reprezinta si vedeti ce anume trebuie facut. Daca ati sesizat o neregularitate (ma refer la ancheta sociala), avocatul cunoaste procedura juridica si poate lua masuri.
Mult succes.
Laura Saed
Psihoterapeut
Consultant/Consilier Business