avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit arenda persoana fizica neautorizata
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit arenda persoana fizica neautorizata

Am calculat dupa lege impozitul pe arenda data oamenilor [21.5%]si pentru depunerea banilor si a declaratiilor 112 si 100 imi trebuie cod fiscal Cum procedez.eu neavand cod fiscal?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:16, 22 Martie 2015
Cel mai bine e sa va autorizati ca pfa cod caen 0111 cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caen; cumpararea si vinzarea de bunuri imbiliare proprii badila steluta badila steluta o societate care are cod de activitate mentionat in titlu are dreptul de a lua terenuri arabile in arenda adica poate incheia contracte de arenda.sau trebuie ... (vezi toată discuția)
Sa garant pentru ouai ? smfqaz smfqaz Buna ziua, [b]Va rog sa-mi precizati in ce masura un SA ([/b] CAEN -0111 - Cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor ... (vezi toată discuția)
"transformare" i.i. in srl Liviu93 Liviu93 Buna ziua. Este posibil sa \\"transform\\" o intreprindere individuala intr-o soc. cu raspundere limitata? Nu stiu daca ajuta la ceva, dar codul CAEN al ... (vezi toată discuția)