avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... PFA norma de venit - obligativitate depunere D220 pt ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

PFA norma de venit - obligativitate depunere D220 pt anul 2015?

Buna seara,

Sunt PFA - norma de venit (inregistrat in ian 2014 + inregistrat ROI).

Pentru anul 2015 (pana la 31 ianuarie) am obligatia de a depune declaratia 220?

Mentionez ca nu doresc trecerea in sistem real, nu am depasit plafonul de 100.000 euro.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ciotu_vasile , utilizator 11:29, 27 Ianuarie 2015
In cazul in care mai avea si altcineva aceeasi nelamurire, raspunsul e NU

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa - cum se trece norma de venit - sistem real ? deliacrin deliacrin Buna Daca un PFA incaseaza peste 100.000 euro in anul anterior este obligat sa treaca la sistem real. Aceasta limita se pondereaza cu perioada lucrata? ... (vezi toată discuția)
Declaratii ii Mihai-Andrei Mihai-Andrei Buna ziua! Am infiintat in octombrie 2014 o II (sistem real, platitoare TVA la incasare, inchiriere auto). Am depus 220 si 070. Prin decizia de impunere mi ... (vezi toată discuția)
Norma pe venit pfa ferma de subzistenta masura 141 legume mary6 mary6 va rog mult,spuneti-mi si mie cum sa completez decl 220 ? si cum pot trece de la contabilitate sistem real,la norma pe venit?multumesc! (vezi toată discuția)