avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Autovotare la un concurs pe internet
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Autovotare la un concurs pe internet

Buna seara,sper ca postez unde trebuie,am urmatoarea intrebare,un prieten participa la un concurs pe internet de popularitate in care persoane il pot vota inspre a castiga un anumit titlu,intrebarea este : daca acesta se autovoteaza de vreo 100 sau 200 de ori,e ceva ilegal in asta?adica nu e campanie electorala si nu exista nici buletine de vot,e doar o chestie pe internet.
Cel mai recent răspuns: Racordor , utilizator 11:29, 27 Ianuarie 2015
Este ilegal.
Daca obtine bani prin inducere in eroare este inselaciune conform codului penal.
nu obtine nici-un ban
obtine doar titlu de cel mai popular sportiv de exemplu pe judetul respectiv.atat.doar un titlu,simbolic as putea zice.
obtine un titlu si o diploma,bani in niciun caz.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegere viceprimar brandon5 brandon5 Buna ziua. Care este procedura pentru alegerea viceprimarului unei localitati? Votul este secret sau nu? Multumesc. (vezi toată discuția)
Sa il votam pe brancusi ! nucu$ nucu$ [i]Apelez la comunitatea noastra puternica si numeroasa, cu un mesaj de romanism nedisimulat.Cred ca vom produce cateva mii de voturi utile[/i]:thumbup: ... (vezi toată discuția)
Demersuri aflare posesor ip mauricius mauricius as dori niste lamuriri: 1. sa zicem ca postezi un mesaj la o stire de presa online(decent) dar acid la adresa unui director de institutie. Nu se cere adresa ... (vezi toată discuția)