avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Nu m-am prezentat la tribunal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Nu m-am prezentat la tribunal

Buna ziua, va rog sa ma lamurti ce inseamna postarea pe un portal de judecata urmatoarele.
'' Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: pt a se cita pârâţii prin afişare la uşa instanţei ''
sunt parit intr-un proces civil si nu m-am putut prezenta de cateva ori ptr ca am fost plecat din tara si nu am primit citatia
Cel mai recent răspuns: gicu13 , utilizator 02:57, 27 Ianuarie 2015
înseamnă că la următorul termen cauza poate ajunge în stare de judecare, cerințele de citare fiind îndeplinite. în consecință instanța poate să ia o decizie, cel mai probabil să admită cererea reclamantului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Citare prin publicitate laur2013 laur2013 se poate face si altfel acesta citare prin publicitate ``Solutia pe scurt: Din oficiu, dispune citarea pârâtei prin afişarea citaţiei la uşa instanţei, ... (vezi toată discuția)
Tribunal biancacriss biancacriss Am un dosar 3025/189/2014 De ce primesc citatia in ultima zi pot sa dau judecatoria Orastie in judecata??? De ce se amana termenul la o luna?? Este un ... (vezi toată discuția)
Sentinta civila chirilasorin chirilasorin Dosar numarul: 44/308/2007 Din data de: 11.01.2007 Instanta: Judecatoria Sighisoara Obiect dosar: acţiune în constatare Materia: Civil Stadiu ... (vezi toată discuția)