avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1127 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Sotului meu i -a fost ridicata arma de vanatoare
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Sotului meu i -a fost ridicata arma de vanatoare

Pe 15 dec 2014, sotul meu a plecat la vanatoare colectiva, pentru care avea autorizatie, mentionez ca acesta este vanator de 40 de ani si este cu toate taxele, care nu sunt tocmai mici, la zi; a fost oprit de un paznic de vanatoare al unui alt ocol sa astepte venirea politiei care ar fi fost sesizata prin 112 de catre un ,,binevoitor", ca s-au auzit focuri de arma. A asteptat politia ( ca un fraier) si a fost dus la sediul acesteia, ca ultimul infractor, retinandui-se arma si munitia fiindca vanatul detinut la momentul retinerii nu figura pe autorizatia de vanatoare( era vorba de o pasare, sa nu va ganditi la altceva ). Se face o luna si jumatate si sotul meu nu a primit nimic scris de la politie cu privire la fapta comisa.
1. Tinand cont ca era cu taxelele la zi, pe acea autorizatie putea fi trecuta si acea specie, este chiar asa de grav ?
2. Si ma intreb eu acum cine este braconier, cel care are permis si toate cele in regula si savarseste o mica greseala, odata sau cel care fara a plati taxe vaneaza cu caini, cu tractoare etc.
Cum ne sfatuiti sa actionam ?

Alte discuții în legătură

Câine împușcat de indivizi aflați la braconaj, care încearcă să-și mușamalizeze faptele. căror organe mă pot adresa ca să nu rămână nepedepsiți? CristianaMarinela CristianaMarinela Buna seara! In data de 30.12.2017 cainele meu, rasa Ogar englez s-a speriat din cauza petardelor care s-au dat pe strada pe care locuiesc si a plecat de acasa ... (vezi toată discuția)
Legea romaneasca incurajeaza infractiunea? lionel lionel Buna ziua, am citit postul similar al unui utilizator despre cum a luat amenda incercand sa intre in legalitate cu o pusca cu aer comprimat.Aceiasi problema o ... (vezi toată discuția)
Dreptul la autoaparare stefan_a. stefan_a. buna ziua sunt detinatorul unui caine pe care il scot la plimbare pe terenul viran de la marginea localitatii. din cand in cand ne intalnim cu o turma de oi ... (vezi toată discuția)