Am pensie de invaliditate 799 lei.Este singurul meu venit , sunt singur , locuiesc in casa mamei mele, sunt bolnav si nu pot lucra sa mai am un venit. Am doua banci de cand lucram si puteam sa platesc ratele. O banca mi-a pus poprire pe pensie 103 lei si cealalta ma ameninta ca ma executa si ea silit pe pensie. Care este formula de calcul , cat poate sa-mi ia din venit si cum mai pot eu trai?
Va rog sa imi explicati cum se face poprirea si din ce suma din pensie?
Care salariu minim? Salariul minim net e 706 lei, dvs aveți 799. Mai ușor cu jignirile pe forum ca va șterg mesajele. Întotdeauna asa ați procedat, nu știți sa mulțumiți, ci doar sa jigniți, ca nu-și răspunde cum va place dvs, nu înseamnă că nu știm ce vorbim.
Nu va încadrați la pct 3 de la art 728, puteți sa repetați întrebarea de 100 de ori, dar n-o sa mai repetați, ca le voi șterge eu.
Poprire
daria63
Buna ziua,
Am un credit la banca si am optat pentru plata lunara cu retragere automata din cont.
Am sosita si o poprire
Va rog sa-mi spuneti daca ma pot ... (vezi toată discuția)
Poprire salar
1968dana
Buna ziua
Am o intrebare
Angajatorul meu a primit hotarare judecatoreasca prin executor judecatoresc prin care trebuie sa mi se puna poprire pe salar pentru ... (vezi toată discuția)