avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită poprire pe pensie
Discuție deschisă în Executare silită

poprire pe pensie

Am pensie de invaliditate 799 lei.Este singurul meu venit , sunt singur , locuiesc in casa mamei mele, sunt bolnav si nu pot lucra sa mai am un venit. Am doua banci de cand lucram si puteam sa platesc ratele. O banca mi-a pus poprire pe pensie 103 lei si cealalta ma ameninta ca ma executa si ea silit pe pensie. Care este formula de calcul , cat poate sa-mi ia din venit si cum mai pot eu trai?
Va rog sa imi explicati cum se face poprirea si din ce suma din pensie?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 13:17, 27 Ianuarie 2015
Care salariu minim? Salariul minim net e 706 lei, dvs aveți 799. Mai ușor cu jignirile pe forum ca va șterg mesajele. Întotdeauna asa ați procedat, nu știți sa mulțumiți, ci doar sa jigniți, ca nu-și răspunde cum va place dvs, nu înseamnă că nu știm ce vorbim.
Nu va încadrați la pct 3 de la art 728, puteți sa repetați întrebarea de 100 de ori, dar n-o sa mai repetați, ca le voi șterge eu.
Ultima modificare: Marți, 27 Ianuarie 2015
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe salariu SlabuSorinaMioara SlabuSorinaMioara In ce procent din salariu se poate aplica poprirea? (vezi toată discuția)
Poprire daria63 daria63 Buna ziua, Am un credit la banca si am optat pentru plata lunara cu retragere automata din cont. Am sosita si o poprire Va rog sa-mi spuneti daca ma pot ... (vezi toată discuția)
Poprire salar 1968dana 1968dana Buna ziua Am o intrebare Angajatorul meu a primit hotarare judecatoreasca prin executor judecatoresc prin care trebuie sa mi se puna poprire pe salar pentru ... (vezi toată discuția)