avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Constatarea reabilitarii de drept
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Constatarea reabilitarii de drept

Buna ziua,

As dori un raspuns la urmatoarea problema :

In anul 2001 am fost condamnat de catre Judecatoria Focsani la plata unei amenzi penale in valoare de 6.000.000 lei vechi , sentinta ramasa definitiva prin Hotararea Tribunalului Vrancea din acelasi an, amenda fiind platita dupa pronuntare.
Solicitand acum in 2015 , un cazier judiciar ,fiindu-mi necesar pentru angajare , am constatat ca aceasta amenda este mentionata in certificatul de cazier.
Mentionez ca locuiesc in Pitesti.

As dori raspuns la urmatoarele probleme ;

- pentru constatarea reabilitarii de drept ce documente trebuie sa depun la dosar.
- unde trebuie sa depun acest dosar - la Judecatoria Pitesti sau la Tribunalul Arges , intrucat domiciliul nu este in Focsani acolo unde a fost emisa hotararea , acesta fiind in Pitesti
- ce taxe implica depunerea acestui dosar
- daca este necesar depunerea la dosar a certificatului fiscal care sa ateste plata la zi a taxelor la bugetul local

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristina Paisa , Avocat 20:01, 2 Februarie 2015
Teoretic cei care tin cazierul trebuie sa constate intervenirea reabilitarii de drept. Adresati-va cu cerere la IGP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelamurire privindcompetentanta instantei - speta etta etta Am o problema si nu stiu exact cum sa procedez. Am formulat cerere de chemare in judecata impotriva unui debitor in data de 12.02.2008 in temeiul art.51 ... (vezi toată discuția)
Reabilitare grigorasdanut grigorasdanut buna ziua ! ma numesc Grigoras L D si am nevoie sa ma ajutati intr-o problema pe care trebuie sa o solutionez dar nu stiu cum sa fac.prin sentinta ... (vezi toată discuția)
Reabiltare de drept, cum fac Flavy23FLA Flavy23FLA buna ziua am si eu o condamnare care zice in felul urmator: \\"Condamnă pe inculpatul Petre Gheorghe(...)pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe ... (vezi toată discuția)