avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 896 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Contestatie executare silita tarif despagubire ...
Discuție deschisă în Executare silită

Contestatie executare silita tarif despagubire rovinieta CNADNR

Buna ziua!

Am primit azi la adresa de domiciliu o somatie din partea executorului judecătoresc prin care mi se cere plata unei sume de 28 EUR (tarif despagubire rovinieta) si 330 ron (cheltuieli cu executarea silita).

Din ceea ce știu, in 2012/06, acest tarif de despăgubiri a fost desființat printr-o lege. Desi contravenția este săvârșită cu o luna înainte de intrarea in vigoare a acestei legi, stiu ca legea contravențională mai favorabila se aplica si retroactiv.

Va rog sa ma sfatuiti ce sa fac in acest sens. Sa plătesc întreaga suma executorului sau se poate face contestatie împotriva acestui titlu executoriu? Daca da, care este procedura?

Va mulțumesc pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Executare silita tarif rovinieta 28 euro leorot leorot Buna ziua, Asa cum au mai patit-o si altii, mi se intampla si mie - acum 4 zile am primit o somatie de la un executor judecatoresc pentru plata sumei de 28 ... (vezi toată discuția)
penalizare compania de autostrazi executare slx slx buna ziua, am primit un plic de la tribunal in legatura cu executare silita pentru neplata tarifului de penalizare pt rovinieta, situatia descrisa si ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru plata contravaloare rovinieta Razvan_Culea Razvan_Culea Buma ziua, Va rog, daca se poate, sa ma lamuriti si pe mine in privinta executarii silite pentru plata contravalorii rovinietei (28 euro). Precizez ca am ... (vezi toată discuția)