avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Informatii referitoare la un site ce percepe taxe
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Informatii referitoare la un site ce percepe taxe

Buna dimineata,
Numele meu este Mihai, sunt incantat ca pot cere informatii pe acest forum.
As dori sa primesc mai multe informatii referitoare la un site ce percepe taxe contra unor servicii, toate demersurile pentru a putea functiona toata activitatea legal fara probleme.
Site-ul care urmeaza sa-l deschid consta intr-o platforma ce ofera posibilatea utilizatorilor sai sa isi poata inregistra locatia (bar, cafenea, restaurant) in portal, avand posibilitatea sa aleaga pachetul gratuit sau altele contra cost oferind servicii premium pe site, cum ar fi: promovarea locatiei, pastrarea locatiei in topul site-ului, adaugarea nelimitata de locatii, etc.

As dori sa stiu tot ce imi trebuie sa pot face acest lucru.

Multumesc.

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare comercializare bauturi unsimpluutilizator24 unsimpluutilizator24 Buna ziua, Am o firma ce furnizeaza servicii de bar in diferite locatii (mergem noi in restaurante la nunti, ,botezuri, etc). Pachetele noatsre de servicii ... (vezi toată discuția)
Interpretare art. 51, ordonanta 99/2000 zankjoe zankjoe [b]Ordonanta 99/2000[/b] \" Art. 51. - Este interzisa conditionarea vanzarii catre consumator a unui produs de cumpararea unei cantitati impuse sau de ... (vezi toată discuția)
Cupoane de reducere vladucu vladucu Buna ziua! V-as ruga frumos daca ma puteti indruma si pe mine cu niste informatii despre ce fel de companie ar trebui infiintata (cod caen, ... (vezi toată discuția)