avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Autorizatie de constructie Congaz
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Autorizatie de constructie Congaz

Buna ziua! am semnat in septembrie anul trecut un contract nou cu cei de la Congaz si azi am sunat la ei sa ii intreb in ce stadiu este dosarul. Mi s-a spus ca dosarul este in Medgidia la Primarie si doar ce a iesit Certificatul de Urbanism si urmeaza sa se depuna Autorizatia de constructie, dupa care dosarul se intoarce la Congaz in Constanta si se depune Autorizatia de Initiere parca. Intrebarea mea este cat mai dureaza pana vin sa sparga strada ca totusi astept de mult timp...Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: moisenicoleta89 , utilizator 14:22, 28 Ianuarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 350/2001 actualizata articolul 32 alineatul e. buna ziua, ... fyeratanye fyeratanye legea 350/2001 actualizata articolul 32 alineatul e. Buna ziua, urmeaza sa cumpar un teren si la 4 parcele in stanga mea sunt case construite deja, peste ... (vezi toată discuția)
Dreptul la utilitati energie electrica david70 david70 Buna seara din 21.02.2019 sa depus dosar la CJ.mures. Pt a obtine certificat urbanism pt utilitati.energie electrica.. de mai bine de 5 luni nu sa ... (vezi toată discuția)
Poate primaria sa nu elibereze autorizatia de constructie pentruca ... mobinstal mobinstal Poate primaria sa nu elibereze autorizatia de constructie pentruca in certificatul de urbanism s.a cerut 150m2 iar in proiect sunt 140m2 ( plus terasa si ... (vezi toată discuția)