Buna ziua.
Am un dosar la care am cerut intrarea in faliment in procedura simplificata , la cererea debitorului.
Mi s-a respins pe motiv ca nu am precizat toate creantele debitoarei.
In dispozitiv se specifica , cf. art. 43, alin (1) Lega 85/2014 ca hotararea este apelabila in termen de 7 zile de la comunicarea acesteia , prin publicare in Buletinul Procedurilor de Insolventa.
De la data pronuntarii, la 13 octombrie 2014 Judecatorul a redactat hotararea si a comunicat-o societatii debitoare, la 09 ianuarie 2015 dar, nu a comunicat-o nici pana acum la Buletin.
Debitoarea mi-a dat Sentiinta si m-a tot presat sa fac apel .
Eu nu am promovat apelul, desi l-am redactat si am anexat la cerere inscrsuri noi care fac dovada incadrarii in valoarea prag si mult peste aceasta.
Intrebare:
Sa fac apel acum, inainte de publicare in BPI , desi au trecut 7 zile de la comunicarea prin posta a sentintei , debitoarei sau sa astept sa se publice sentinta in BPI?u dreptul
Perioada scursa de la depunerea apelului meu si pana la publicarea sentntei in BPI se considera, similar u declararea apelului la pronuntare si motivarea acestuia la comunicarea hotararii?
Avand in vedere ca termenul de apel , de 7 zile, curge de la publicarea in BPI, faptul ca nu l-am depus in 7 zile de la comunicarea catre debitoare ma decade din termen?
Avand in vedere ca termenul de apel , de 7 zile, curge de la publicarea in BPI, faptul ca nu l-am depus in 7 zile de la comunicarea catre debitoare ma decade din termen?
Eu zic ca nu intervine decaderea deoarece regula este ca citarea partilor precum si orice alte acte de procedura se efectueaza prin BPI (art. 42, al.1), una din exceptii regasindu-se la art. 42 al. 3 - comunicarea actelor de procedura anterioare deschiderii procedurii şi notificarea deschiderii procedurii se vor realiza potrivit prevederilor Codului de procedura civila
Este sentinta de respingere a deschiderii procedurii un act anterior deschiderii procedurii?
Dupa logica judecatorului , nu este, de vreme ce a specificat expres ca termenul de apel , de 7 zile , curge de la data publicarii sentintei in BPI.
Eu intrebasem si altceva.
Daca depun apelul acum, Tribunalul asteapta publicarea sentintei in BPI si apoi, duupa 7 zile treimite dosarul la Curtea de Apel?
Radiere firme
gubernate
Buna ziua,
Citez \"In baza art.174 din legea nr.85 pe 2014 instanta inchide procedura insolventei deschisa impotriva........si dispune radierea debitoarei ... (vezi toată discuția)