avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1075 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Drept de proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Drept de proprietate

Vreau sa cumpar un teren pe care il am concesionat de la primarie. Primaria il da spre vanzare cu un pret X. Singura problema este ca terenul inca nu este intabulat, procedura de intabulare fiind in curs de derulare, iar consiliul primariei urmeaza sa aiba o noua sedinta in care exista o mare probabilitate ca sa se dea o noua hotarare in care pretul X sa il majoreze. As dori un sfat despre ce as putea sa fac sa cumpar terenul la pretul X initial, avand in vedere ca singura problema este intabularea in legatura cu terenul respectiv, as putea incheia un antecontract prin care sa avem stabilite toate elementele contractului, singura problema ramanand cea a intabularii urmand sa se rezolve ulterior astfel incat sa am siguranta platii terenului la pretul X? multumesc

Alte discuții în legătură

Primarie - vanzare teren addiction addiction Vreau sa cumpar un teren pe care il am concesionat de la primarie. Primaria il da spre vanzare cu un pret X. Singura problema este ca terenul inca nu este ... (vezi toată discuția)
Cumparare garaj fara cf ? garibaldi13 garibaldi13 Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat ? Vreau sa cumpar un garaj construit pe un teren concesionat de la primarie . Are aut de constr. insa nu e intabulat. ... (vezi toată discuția)
Doua pv de punere in posesie pt aceeasi suprafata de teren. Gelu222 Gelu222 Doua PV de punere in posesie pt aceeasi suprafata de teren Buna ziua, Pot exista doua pv de punere in posesie, pentru aceeasi suprafata de teren ? Un PV ... (vezi toată discuția)