avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Decadere din drepturi de mama
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Decadere din drepturi de mama

O cunostinta de a mea ma roaga sa ma interesez cu poate nora lui sa fie decazuta din drepturile de mama deoarece el banuieste ca aceasta face video chat (nu e sigur ).Ea are 2 copii minori.
Nu se pune problema decăderii mamei din drepturile părintești ci eventual stabilirea domiciliului minorului la dvs,o eventuala custodie exclusiva etc.Sansele unui astfel de demers se analizează împreună cu un av ,situația e discutabila..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decădere din drepturi ambii părinți Liliana80 Liliana80 Buna ziua. Intrebarea mea este următoarea, daca ambii părinți sunt decăzuți din drepturi si bunica materna este tutorele minorei , părinții sunt ... (vezi toată discuția)
Divort, decadere din drepturi mama ContSters205298 ContSters205298 Mama unui copil minor de 2 ani si 8 luni paraseste domiciliul cu copilul in forta ,traumatizeaza copilul,fara acordul tatalui (spunand ca isi taie venele ... (vezi toată discuția)
Divort PICATURICA PICATURICA IN CAZUL UNUI DIVORT BUNURILE SE IMPART INTRE SOTI.DAR AS VREA SA STIU CE SE INTAMPLA CU IMPRUMUTURILE BANCARE FACUTE DE UNUL DINTRE SOTI IN TIMPUL ... (vezi toată discuția)