avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 486 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratia 600
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratia 600

Buna ziua.Astazi am depus declaratia 220 unde am estimat un venit anual de 3500 lei(2015).Pe anul 2014 am un venit aproximativ de 4000 lei. Sunt obligat tanand cont de valoarea sumelor, sa depun si declaratia 600?
Cel mai recent răspuns: damalumil , utilizator 18:07, 30 Ianuarie 2015
Deoarece s-a discutat mult pe aceasta tema,nu mai postez si eu si va trimit un link de ajutor.

www.avocatnet.ro/content/art...
Multumesc, am citit anuntul si astazi si ieri, cred, dar nu am inteles .....daca am un venit mai mic de 845.25 lei*12 luni , nu platesc CAS, adica nu depun declaratia?
PS. Anul aceste am primit de la CASA DE PENSII citatie sa depun declaratia 600, pe care nu am depus-o nici anul trecut. In legea pensiilor spunea ceva de genul ca fiecare persoana care a realizat un venit mai mare de 4 salarii medii...trebuie sa plateasca CAS(245 lei, cred*12 luni)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 600 pfa bluesky_c3 bluesky_c3 Ma puteti ajuta va rog, cu urmatoarele intrebari? 1. Acum mi-am infiintat PFA-ul. De cand sunt obligat sa depun si declaratia 600? Daca o depun peste 3 luni ... (vezi toată discuția)
Taxe si impozite pfa traducator ili_uca ili_uca Buna ziua, Am situatia urmatoare: PFA de traducator autorizat - suspendat pentru cresterea copilului si am facut cerere de re-activare incepand cu ... (vezi toată discuția)
Pfa creat in feb 2014 in paralel cu job fix 8 ore JcDaniel JcDaniel Am creat PFA in 19 feb 2014 codul caen 7022 consultanta si management cu plata contributilor in sistem real. Iar venitul net estimat a fost 500 ron (2000 ... (vezi toată discuția)