avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Depunere formular 600
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Depunere formular 600

Buna seara

Sunt PFA din 2014 cu norma de venit, obiectul activitatii fiind " Coafura si alte activitati de infrumusetare" cod CAEN 9602.
Intrebarea mea este urmatoarea:
Formularul 600 trebuie depus la inceputul fiecarui an, deoarece eu l-am depus in 2014 si am achitat cotizatiile catre CAS pe 2014.
Va intreb acest lucru deoarece saptamana aceasta am depus la ANAF Brasov formularul 392B, am intrebat daca mai am de depus alta declaratie(formular), raspunsul fiind negativ din parte celor de la ANAF.
Va intreb acest lucru deoarece pe site-ul dvs a aparut astazi un articol prin care se anunta depunerea formularului 600 pana luni 02.02.2015.
Ultima modificare: Vineri, 30 Ianuarie 2015
danpin69, utilizator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 21:16, 30 Ianuarie 2015
Din normele de aplicare ale art. 296.22 cod fiscal:
Încadrarea în categoria persoanelor obligate să se asigure se face în funcţie de:n....n- valoarea lunară a normelor de venit, obţinută prin raportarea normelor anuale de venit la cele 12 luni ale anului după aplicarea corecţiilor prevăzute la art. 49 din Codul fiscal, în cazul contribuabililor care desfăşoară activităţi impuse pe bază de norme de venit.
Daca aceasta valoare lunara e peste 845 lei atunci da, pana luni depuneti declaratia 600.
Ultima modificare: Vineri, 30 Ianuarie 2015
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depunere declaratie 600 pentru plata cas danpin69 danpin69 Buna ziua Sunt PFA din 2014 cu norma de venit, obiectul activitatii fiind \" Coafura si alte activitati de infrumusetare\" cod CAEN 9602. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social pfa ceruta de anaf danpin69 danpin69 Buna ziua Am o intrebare si anume: Sunt PFA, cu norma de venit, neplatitor de TVA, cu domeniu de activitate (coafura si alte activitati de infrumusetare ... (vezi toată discuția)
Norme de venit - sf.gheorghe(jud.covasna) pe acelas nivel cu bucuresti Cs    B Cs B Buna ziua, Stie cineva unde se calculeaza normele de venit pentru codul CAEN 9602-coafura si alte activitati de infrumusetare? Norma de venit pentru ... (vezi toată discuția)