La scoala unde invata copilul meu, exista o procedura cel putin ciudata dupa opinia mea, si anume :
Noi parintii, nu putem vedea lucrarile de control si tezele copiilor pentru ca nu pot veni cu ele acasa, sunt aduse la clasa date copiilor sa le vada (de multe ori nu au corecturi sau indrumari, astfel incat copilul sa inteleaga unde a gresit si de ce a obtinut nota respectiva) dupa care sunt stranse si oprite la scoala, aceasta procedura da nastere la multe suspiciuni in ceea ce priveste notarea corecta a lucrarilor.
Este legala aceasta procedura ?
Daca doriti sa vedeti lucrarea (normal era ca pana acum sa va fi pus si semnatura pe ea), va prezentati la scoala. Lucrarile sunt securizate in scoala, timp de 2 ani.
Multumesc pentru raspuns. Este reglementata prin lege aceasta procedura ? Asta-i nelamurirea mea, caci daca copilul ar veni acasa cu lucrarea iar a doua zi ar duce lucrarea inapoi la scoala pot s-o securizeze pentru cati ani vor.
Nu mi se pare normal ca dupa fiecare lucrare sau teza, sa merg la scoala ca sa cer sa vad lucrarea (cateodata nici timpul nu ne permite si ar fi un deranj in plus pentru cadrul didactic), cand as putea s-o vad acasa fara a mai deranja cadrul didactic.