avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Inmatriculare auto pe handicap
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Inmatriculare auto pe handicap

buna seara
sunt persoana cu handicap grd.1 permanent
detin un autoturism modificat si inmatriculat pe handicap de 5ani si scutit de taxa de prima inmatriculare
dupa 5 ani pot sa mai inmatriculez alt autovehicul pe handicap( sa detin 2 auto)
sau pe prima trebuie sa o radiez
in lege specifica ca pot inmatricula o data la 5 ani
dar nu spune cate autoturisme inmatriculate pe handicap pot detine(eu vreau sa detin 2 auto modificate)
va multumesc
Cel mai recent răspuns: amasingutzu , utilizator 11:05, 13 Februarie 2015
Puteti sa detineti "n " auto,dar beneficiati de facilitatea scutirii de impozit pentru un singur autovehicul
Termenul de 5 ani se refera la situatiile de achizitie auto prin credit bancar
buna ziua
eu vreau sa inscriu un alt autoturism pe handicap(dupa 5 ani)
adica modificat(frana acceleratie)
nelamurirea o am daca mai sunt scutit de taxa de prima inmatriculare la 2 autoturism
multumesc
buna ziua
nu stie nimeni
macar o idee:(
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare masina pe persoana cu handicap carmen-ioana carmen-ioana buna,matusa mea are un handicap de gradul 2 si sotul ei la fel,are o masina inmatriculata pe numele ei dar care ulterior a vandut-o si nu a radiat-o de la ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare fara taxa pentru persoane cu handicap corsi corsi am o fetita cu handicap accentuat si vreau sa inmatriculez o masina pe numele ei fara taxa. Handicapul ei nu necesita nici un fel de modificare adusa masinii ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto persoana cu handicap delysid delysid Dupa cum spune OUG 9/2013: Art. 3. (1) Timbrul se aplică pentru autovehiculele din categoriile M1, M2, M3 şi N1, N2, N3, astfel cum sunt acestea ... (vezi toată discuția)