avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 719 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Spor conducere
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Spor conducere

Am 3 ani vechime intr-o unitate de asistenta medico-sociala si in total 4 ani vechime in munca. Pot beneficia de spor de conducere daca am in subordine un administrator cu studii medii si 3 muncitori calificati?
Ultima modificare: Duminică, 1 Februarie 2015
icv, utilizator

Alte discuții în legătură

Salariu asistent medical cabinet medical individual in 2012 B EDIT B EDIT la multi ani! intrebarea mea:la un CMI asistenta medicala are studii medii (liceu sanitar) si dupa noua codificare trebuie incadrat de ex. ca tehnician noul ... (vezi toată discuția)
Sporuri Ionescu15 Ionescu15 Conform caror legi s-a acordat sporul de vechime in perioada comunista? (vezi toată discuția)
Conditii de acordare sporului de stabilitate in invatamant cornelgalavan cornelgalavan am o vechime neantrerupta in invatamant de 15 ani, incepand cu anul 2000 si pana astazi. Pana in anul 2012 am fost incadrat ca muncitor calificat iar icepand ... (vezi toată discuția)