avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 871 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Inconjurata de ferme...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Inconjurata de ferme...

Buna ziua!
Ce ma sfatuiti sa fac?
Ma invecinez cu 3 persoane care poseda fiecare cate o ferma. Mirosul este insuportabil, primavara dau foc balegarului, care arde mocnit timp de cate o saptamana, chiar mai bine.
Mentionez ca o singura ferma are in jur de 15-20 de capete bovine si 200 capete ovine si o achizitie mai noua 100 capete caprine.
Nu sunt nici 100 de metri distanta intre mine si fermele respective, ne desparte doar ulita iar de alta doar gardul .
Va multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Amplasare stana in apropierea caselor Coco 2019 Coco 2019 Buna ziua Întrebarea mea este la ce instituție pot face o reclamație in legătura cu un vecin care își tine oile (stana)in spatele casei mele,din câte ... (vezi toată discuția)
Legislatie privind cresterea animalelor in zone rezidentiale Laura_BV Laura_BV Locuiesc intr-un orasel care nu este resedinta de judet, intr-un cartier de case. Eu si vecinul meu am impartit un lot de 1000mp, fiecaruia dintre noi ... (vezi toată discuția)
Raporturi de vecinatate izaandre izaandre Buna ziua! M-am mutat de curand in Giroc,jud.Timis,la 3 km de Timisoara.Vecinii mei au gaini si iepuri chiar langa gardul casei.Exista vreo reglementare ... (vezi toată discuția)