avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1047 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Nelamuriri declaratie 392b
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Nelamuriri declaratie 392b

Am pfa cu activitate comert bunuri second-hand.
Pe parcursul anului 2014 am avut achizitii de marfa de la persoane fizice din Germania (cu borderou achizitie), precum factura de transport primita de la firma ce a adus marfa din Germania.
Ce trebuie sa declar in D392b?
Cel mai recent răspuns: Marian Trutan , Contabil 16:38, 2 Februarie 2015
In Declaratia 392 B se trec datele referitoare la activitatea desfasurata in interiorul tarii,atat pentru livrari de bunuri, cat si pentru achizitiile efectuate din tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cmr pentru marfa transportata, cumparata de la persoane fizice? ncris78 ncris78 Pfa, cu activitate comert produse second-hand, achizitioneaza diverse produse de la persoane fizice din Germania, in scopul revanzarii. Marfa respectiva ajunge ... (vezi toată discuția)
Achizitie marfa de la persoane fizice din strainatate ncris78 ncris78 O PFA cu activitate comert cu amanuntul al bunurilor second-hand achizitioneaza marfa destinata revanzarii de la persoane fizice din Germania, Austria. Cum se ... (vezi toată discuția)
Revanzare marfa cumparata cu contract de vanzare cumparare ncris78 ncris78 Un SRL, PFA, poate inregistra in gestiune si revinde diverse obiecte cumparate de la persoane fizice. Precizez ca este vorba despre o societate cu obiect de ... (vezi toată discuția)